четвъртък, 25 август 2016 г.

ИЗУЙ ГАЩИ


Реформата в съдебната система направи неочакван завой – накъм изуй гащи. Поне така ни уверява „24 ЧАСА”, който на  цели две страници ни обяснява как „Шеф на съд сваля панталони пред съдия-изпълнител”. На всеки, който е имал вземане-даване със съдия-изпълнител, са му идвали някакви лоши помисли, но в случая, според вестника, след като магистратът си изул панталоните „казал на съдия-изпълнител (...) да му направи свирка”.
Забавното е, че „до обвинение срещу (спестяваме името на съдията) не се стигнало, тъй като не злоупотребил с власт”
Има и други сексуални пикантерии с участието на магистрата, но най-забавното е, че все пак в края на краищата Върховният административен съд го уволнява. С какъв мотив? „ТРУД” се е постарал да го цитира: „Съдията от Раднево (...) е декларирал зависимост, привързаност, пристраст­ност към Цветан Цветанов, лично и доброволно се е подчинил на волята и желанията му”...
Двусмисленичко звучи, особено като се има предвид изнесеното в часовия всекидневник.
Лятната сексуална буря понася и „СТАНДАРТ”. „Майката на Хари Потър обясни женския оргазъм” – твърди синкавият вестник. В подзаглавие е изнесен леко преправен цитат от реплика в Туитър на Джоан Роулинг: „Изхвърлянето на 3,5 килограма през влагалището било добър стимул за секс”.
Става дума за раждане на дете, ако не се сещате. Просташко, но хващащо окото!
„МОНИТОР” тази седмица набляга на религиозното възпитание на читателя – „Чудотворна икона, предсказваща терористични атаки, идва в Търново”. Много икони, много нещо, лекуващи от бяс до епилепсия, от рак до нощни напикавания, минаха това лято през страната – някои – истински, други – копия, но такова чудо досега не бяхме виждали. Иконата познала атентат в Москва и потъването на подводницата „Курск”, затова „пред нея са се покланяли руските президенти Владимир Путин и Дмитрий Медведев, както и американският президент Барак Обама”.
Слава Богу, иконата не предсказа катаклизъм в България, мина и замина, но след нея се яви знамение, надлежно отразено от „ТРУД” – „Неподкупен митничар има на Дунав мост”. То от един се почва – таз година един, догодина – двама! Един – в сутрешната смяна, втори – в нощната! Треперете, трафиканти и каналджии!
А след гьола в Белене премиерът Борисов направи ново откритие край морето – дупка! Не на морето дупка, дупка в центъра на Варна. „Мисля, че преди 6-7 месеца минавах през центъра на Варна. И видях дупка. Голяма.” – обявява той откритието си в „24 ЧАСА”. Въпросната дупка всъщност са археологически разкопки на крепостната стена на древния град и си стои така от тридесет години, но трябваше Той да я открие и да предложи решение за запълването й – да се пре­хвърлят на Варна акции от Пловдивския панаир, та собственикът му, червеният милионер Гергов (по съвместителство собственик и на дупката), да си построи мол върху нея. Не че става въпрос за нещо насилствено – човекът си го казва на варненци: „Ако предпочитате дупка – тя си стои, при това нелоша”.
Всякакви намеци за предизборни договорки с члена на висшето ръководство на БСП г-н Гергов са безпочвени, неоснователни и манипулативни, лъжа, спекулация и глупост. Това е всъщност, което искахме да ви кажем след всичко това – да не вземете да си направите погрешни изводи!


Няма коментари:

Публикуване на коментар